Du er her: Aktiviteter /

Præst: Susanne Haastrup Holst
Organist: Irina Natius
Kirkesanger: Jette Olsen

Påske i Korup kirke vil fejres med musikgudstjeneste hvor Mats Ringaby, Korup, medvirker.

Mats er uddannet klarinettist ved det Jyske Musikkonservatorium, hvor han har aflagt diplomeksamen hos professor Elisabeth Sigurdsson i 1985. Han har ydeligere studeret klarinetspil hos Karl Leister fra Berliner Philharmonisk Orkester og Hans Rudolf Stalder fra konservatoriet i Basel, kammermusik hos Mstislav Rostropovich og direktion hos Jorma Panula.
Mats har arbejdet som orkestermusiker, bl. a. i Århus Symfoniorkester, Det Kgl. Kapel og Sønderjyllands Symfoniorkester og har optrådt både som solist, kammermusiker og dirigent, både i ind- og udland.

Han er pt. ansat ved Odense Musikskole, hvor han underviser i klarinet, klaver, hørelære og sammenspil og er leder ved den klassiske afdeling ved MGK (musikalsk grundkursus) som ansvarlig for den daglige undervisning og uddannelse af kommende professionelle musikere.

Mats Ringaby