Du er her: Aktiviteter /

Præst: Peter Grønlykke
Organist: Irina Natius
Kirkesanger: Jette Olsen

Langfredag musikgudstjeneste med Bodil Svitzer, Korup.

Bodil er uddannet cellist fra det jyske Musikkonservatorium, hvor hun har aflagt diplomeksamen og musikpædagogisk eksamen hos professor Asger Lund Christiansen i 1984. Hun har yderligere studeret hos Frans Helmerson og Ralph Kirschbaum. Bodil har spillet som professionel orkestermusiker i landsdelsorkestrene Sjællands Symfoniorkester, Århus og Ålborg Symfoniorkester samt DR Underholdningsorkester.
Fra 1984 til 2001 var hun fastansat i Odense Symfoniorkester. Ved siden af sine orkesterjobs har Bodil undervist på musikskoler og spillet kammermusik.

I dag spiller hun freelance som kammermusiker og underviser i cello og babyrytmik ( se www.musikundervisning.dk).
Bodil har endvidere uddannet sig som babysalmesanginstruktør og har haft hold i forskellige kirker.

Sammen med Mats Ringaby er hun instruktør i Fyns Amatør Symfoniorkester, der giver koncerter to gange årligt.

Bodil Svitzer