Du er her: Aktiviteter / Pilgrimsvandring på Fyn

Pilgrimsvandring på Fyn

Hver pinse siden 2002 er der blevet arrangeret pilgrimsvandringer fra de fynske kystbyer til Domkirken i Odense.
Vi vandrer ad små, forårs-skønne fynske veje og stier alle tre pinsedage.

Fokus er på vejen, vi vandrer sammen. Vi besøger kirkerne langs med vejen. Her holder vi pauser, oplever freden i de kølige kirkerum, modtager evangeliet og synger salmer sammen.
Hvor det er muligt, deltager vi i den ordinære gudstjeneste.
Vi overnatter på skoler, i sognegårde og lign.steder.
Pilgrimmene fra de forskellige ruter mødes 2. pinsedag ved Odense Domkirke, hvor der sidst på eftermiddagen holdes en festlig pilgrims-gudstjeneste. Alle er velkomne til denne gudstjeneste.

Dagsvandringerne er på 15-25 km. Der er mulighed for at deltage en del af ruten, som det nu kan passe. Bagagen transporteres i følgebil.
I 2011 blev Bogense-ruten ændret, så der nu overnattes i Korup Sognegård.

Foreningen Fynsk Pilgrimsvandring arrangerer også søndagsvandringer på Fyn i årets løb.

Oplysninger om pilgrimsvandringerne kan findes på www.fynskpilgrimsvandring.dk
Dora Nielsen, Korup. Tlf. 606 91 384

Se også dansk side om pilgrimsvandring