Du er her: Kirkelige handlinger / Konfirmation

Konfirmation

For at blive konfirmeret i folkekirken skal man være døbt og have modtaget konfirmationsforberedelse, så konfirmanden er fortrolig med det kristne trosgrundlag og folkekirkens gudstjeneste.

Præsten kan også stille krav om, at konfirmanderne i et vist omfang skal deltage i sognets gudstjenester.
Konfirmationsforberedelse finder sted i folkekirken, når konfirmanderne går i 7.- eller 8. klasse.
Konfirmationen foregår normalt ved en gudstjeneste om foråret og i visse dele af landet om efteråret.

Læs mer om konfirmation

Her finder du kommende konfirmationsdatoer

Konfirmandtilmelding

Klik her (https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation ) for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.
Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her

NB! Når du er inde på tilmeldingsformularen, så er der en linje til at skrive en kommentar – her kan du skrive barnets kommende klasse (7A eller 7B), så vi ved hvilken dato barnet skal konfirmeres.

Konfirmander 2020