Du er her: Korup kirke /

Sogneudflugt for ældre

Vi kører i bus fra Aldis parkeringsplads torsdag den 9.sep. kl.13.00. Vi er hjemme igen ca. kl.17.00.

Først skal vi til Vejle og se Nørremarkskirken.
Det er en moderne kirke, som kunstneren Peter Brandes har udsmykket så smukt og håbefuldt. Her vil der være en lille andagt ved sognepræst, Susanne Holst og bagefter en rundvisning, hvor vi skal se de flotte udsmykninger, som blandt andet rummer en guldvæg med tusinde sædekorn, der spredes af sædemanden. Lige nu ser vi resultatet i naturen, hvor alt er så skønt.
Derefter kører vi gennem Grejsdalen, som er et af Danmarks skønne naturområder.
Her skal vi indtage kaffen med kage på Hopballe mølle. Som er en gammel mølle, der har været i familiens eje i generationer. Den ligger smukt og vi skal drikke kaffe og se ud på møllesøen.
Bagefter kan vi gå en lille tur og se deres gårdbutik med et rigt udvalg af friske råvarer.
Turen koster 100,- kr. pr person.

Du melder dig til på kirkens sognekontor tlf. 65 94 36 63 (åbningstid tirsdag til fredag kl.10-12) senest den 3.september.

Nørremarkskirken

Skrevet: 25.08.2021