Du er her: Korup kirke /

Ændring af konfirmationer

I lyset bl.a af beslutningen om at forlænge nedlukningen af samfundet indtil 28.februar, er det besluttet at flytte konfirmationerne, der skulle have været holdt den 30.april og den 2.maj.

Beslutningen er truffet på baggrund af flg. overvejelser:

1. Der vil være noget større sandsynlighed for, at der kan holdes konfirmation med de gæster, man gerne vil have med til august.
  2. I forhold til den anordning, der fastlægger konfirmationsforberedelsen mister vi allerede nu tre måneder pga. nedlukning. Det vil derfor betyde meget, at vi kan fortsætte forberedelsestiden indtil sommerferien.
  3. Der har fra forældreside også været et ønske om flytning.

Konfirmationerne flyttes derfor således:
7.A klassen fra Korup skole konfirmeres lørdag den 14.august kl.10,30
7.B klassen konfirmeres søndag den 15.august kl.10,30