Du er her: Korup kirke /

Konfirmandforberedelse under coronanedlukning.

Ved Korup kirke er der ingen konfirmandforberedelse for 7. klasserne indtil den 17.januar.

I den anordning, der ligger til grund for konfirmationsforberedelsen hedder det bl.a at konfirmanderne skal gå til forberedelse 26 dobbeltlektioner inden de skal konfirmeres. Desuden skal de gøres bekendt med folkekirkens gudstjeneste.
Hvad forberedelsestimerne angår kan det godt være, at vi bliver nødt til at arrangere noget ekstra forberedelse, når restriktionerne letter.
Det taler jeg bl.a med Korup skole om, som allerede har stillet sig velvillig til denne mulighed.

Hvad gudstjenesterne angår, så regner jeg med, at der snart kan afholdes gudstjenester igen i kirken. Måske allerede fra den 10.januar.

Herefter er det faste gudstjenestetidspunkt i Korup kirke søndag kl.10. Bortset fra de søndage, hvor vi præster fra Korup også har gudstjeneste i Ubberud. Da er gudstjenesterne kl.9,30.

Man kan orientere sig om gudstjenestetidspunkt i kirkebladet ”Korup sognenyt” eller på kirkens hjemmeside www.korupkirke.dk

Peter Grønlykke, konst.sognepræst

Skrevet: 04.01.2021