Du er her: Korup kirke /

Sogneindsamling 2020

Gå med Søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp samler ind til verdens fattigste – hvert skridt tæller!

I 2020 samler vi ind til verdens fattigste, som bliver hårdest ramt af klimaforandringerne. Pengene går til klimahjælp, der redder liv. Det kan fx være træplantning, nye dæmninger, sikring af huse og veje , vandpumper og nye afgrøder, der kan overleve tørken. Og der er brug for klimahjælp. Ellers risikerer vi, at endnu flere mennesker sulter, at der opstår flere konflikter og at flere mennesker ender på flugt. Vi risikerer også at mange års bæredygtig udviklingshjælp går tabt. Så lad os sammen skabe en god indsamling.

I Korup sogn er vi i år med for 18 gang og vi har brug for alle de indsamlere, vi kan skaffe .Det plejer at være en superhyggelig dag , hvor vi på tværs af generationer deler vores oplevelser både ude på ruten med indsamlingsbøssen og det efterfølgende sociale samvær med pengeoptælling og varme pølser i sognegården .Korup sogn er et af de sogne i Odense der kan samle mest ind, så det skal vi gerne blive ved med at være.

Alle tidligere indsamlere vil blive kontaktet både på mail og telefon inden, men man kan også melde sig som indsamler hos Indsamlingsleder Marianne Høgedal tlf. 301 22 338 eller mail: marianne@iq4.dk

Skrevet: 14.02.2020