De syv dødssynder

Aftenens tema er frådseri.Oplæg v/Knud Overgaard,som fortæller om Menys forsøg på hindring af madspild. Tilmelding nødvendig.

Vi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.

Aftenens tema er frådseri

”Den, som er tro i det små, er også tro i det store”
Vi spiser stegt flæsk , kartofler og persillesovs i Korup sognegård. Pris 60,-kr.
Tilmelding til kirkekontoret på telefon 65 94 36 63
Bagefter oplæg til debat om madspil. Her medvirker leder ved Korup Meny, Knud Overgaard og fortæller om Menys forsøg på hindring af madspild

Skrevet: 21.10.2019