Konfirmationsforberedelse 2019-20

Konfirmationsforberedelse begynder efter sommerferien i slutningen af august.

Fremover skal man tilmelde sit barn til konfirmationsforberedelse ved hjælp af Nem-id.
Da vi fra kirkens side, gerne vil have et overblik, vil vi bede om, at man tilmelder sig så snart som muligt – og inden skolernes sommerferie.
Der er som bekendt tradition for, at Korup skoles 7.klasser går til forberedelse i deres stamklasser, og at a-klassen konfirmeres søndag før Bededag. B-klassen konfirmeres på bededag.

Det er for a-klassens vedkommende søndag den 3.maj 2020. For b-klassen den 8.maj 2020.

Konfirmandtilmelding

Klik her (https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation ) for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID.
Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt os her

Skrevet: 30.04.2019