Irina stopper som organist

Den 1. september stopper jeg som organist ved Korup kirke

Kære alle
Som de fleste ved, har jeg i mange år været ansatt to steder. Nu er beslutningen truffet:
Jeg vil undervise på fuldtid i Assens musikskole i klaver- og orgelspil, samt musikteori og hørelære,
og vil medvirke ved spændende projekter med koret ”Syngedrengene”.
Da jeg elsker at spille orgel og for ikke at komme til at savne det, vil jeg vikariere for organister rundt omkring. Hvem ved, om I ser mig på orgelbænken et eller andet sted på Fyn?
Jeg takker jer alle: menigheden for varm modtagelse og levende respons på min musik og for de ønsker I har udtrykt. Jeg har forsøgt at opfylde dem alle.
Tak til menighedsrådet for god behandling, hvor jeg har været medlem af Korup kirkes ”Familien”
Tak til mine dejlige kolleger for et rigtigt godt samarbejde i personale teamet.
Tak til børnekoret for vores mange hyggelige timer med sang, musik og pandekager, samt til korets forældre for hjælp og opbakning.

Jeg ønsker jer alt godt fremover
Mange hjertelige hilsener
Irina Natius