Nyt fra kirkegårdsledelsen

Sommersolen har længe været en fast gæst, og i vejrudsigten er der ikke mange regnbyger i sigte de næste par uger, vil vi have regn må vi helt til Rusland.

På kirkegården ser vi nu også konsekvensen af den manglende regn, græsset har stoppet sin vækst, træer kaster bladene, også på de stedsegrønne ser vi nu de første tørkeskader.

I slutningen af maj måned har vi udplantet sommerblomster og Isbegonia på de gravsteder der havde bestilt, dem vander vi nu to gange om ugen og det fortsætter vi med frem til der kommer regn nok fra oven til at de kan klare sig selv.
Der vil være planter og sommerblomster som gravstedsejer selv har udplantet som vi ikke ser os i stand til at holde vandet.

Vi kommer på kirkegården en eller flere dage hver uge sommeren igennem, vore telefoner kan være omstillet men der er altid en gartner at få fat i .

De bedste sommerhilsner : Jacob - Pernille - Sanne - Bendt

Skrevet: 03.07.2018