Du kan samle håb ind til mennesker i nød. Vær med den 11 marts!

Meld dig som indsamler den 11. marts hos Marianne Høgedal på  e-mail: marianne@iq4.dk eller på tlf: 30 12 23 38

Hvordan ser din søndag ud den 11. marts?
Folkekirkens Nødhjælp holder denne dag sin årlige sogneindsamling og Korup sogn er med for 16. gang. Årets slogan er ”vi samler håb ind til mennesker i nød” og vi har som altid brug for alle de indsamlere vi kan skaffe. Det plejer at være en hyggelig dag, hvor på tværs af generationer deler vores oplevelser både ude på ruten med indsamlingsbøssen og det efterfølgende sociale samvær med pengeoptælling og varme pølser i sognegården siger indsamlingsleder Marianne Høgedal.

Det nytter – ved sidste års indsamling nåede de 29 indsamlere i Korup sogn et flot resultat på 20.177,50 kr samt alle de bidrag til mobil-pay som vi ikke får opgjort i distriktet. Det er rigtig flot og et af de sogne i Odense, der kan samle allermest ind, så det skal vi gerne blive ved med at være.
Alle tidligere indsamlere vil blive kontaktet inden, men man kan også melde sig som indsamler nu hos Marianne Høgedal på 30 12 23 38 eller marianne@iq4.dk
Indsamlingsleder Marianne Høgedal

Skrevet: 26.02.2018