Du er her: Korup kirke /

Nyt fra kunstforeningen

I foråret 2018 skal vi se udstilling med keramiker Laila Holm og billedkunstneren Malene Klint Vejlby.

Vi skal se rakubrændte skåle og krukker og af maleren generalstabskort med de stedlige fugle malet på samt ligefrem fotografisk nøjagtige malerier af børn.
Derefter i marts med fernisering søndag d. 4.marts kl. 16

Korupkunst
Det er et stort program med billedkunst, smykker, keramik og sang af Korupkoret, der også byder til fællessang. Det er udelukkende vore egne Korupkunstnere, der medvirker til en festlig eftermiddag.
I april skulle nu afdøde Alfred Hansen have vist dele af sin store malerisamling. Vi, der har kendt Alfred, sørger over tabet af ham.
Hertil kommer skuffelsen over ikke at høre hans forklaringer på de mange malerier. Kunstforeningen skal nu søge en anden kunstner og det er ikke besluttet endnu, hvem der skal træde i stedet.

På gensyn ved de næste ferniseringer.

Læs mer på korupkunst.dk

Skrevet: 07.02.2018