Ny præst i Korup kirke

Susanne Holst starter som ny præst i Korup kirke fra den 1.december 2017
Indsættelse 1.søndag i advent (3.december)

Efter at have arbejdet som ungdomspræst i Hjallese provsti i 7 år skal jeg nu være halvtidspræst i Korup.
Jeg har været præst i 28 år og kom fra Nordjylland til Fyn for 7 år siden. Her fik jeg en stilling som 50% sognepræst i Sanderum og 50% ungdomspræst. Jeg er rigtig glad for at være præst og synes, at jeg har det bedste arbejde, man kan tænke sig.
Jeg er fra Sydvestfyn nærmere bestemt Gamtofte sogn, men efter end teologisk uddannelse i Århus kom jeg til Hjørring og har haft forskellige præstestillinger både i by og på landet. Jeg har også i en række år været fængselspræst.
At være præst i Nordjylland og på Fyn er meget forskelligt. Det har nok noget at gøre med, at mentaliteten er forskellig men også noget at gøre med den dejlig fede fynsk muld, som har givet os fynboer en tro på, at alt nok går endda. Og det har det gjort i mit liv. Jeg blevet rigt velsignet med gode arbejdssteder, tre dejlige voksne børn, to børnebørn og har i alt haft mulighed for at bruge de gaver, som nu er givet mig.
Jeg glæder mig til at blive jeres præst og at arbejde sammen med John og det øvrige personale. Jeg er sikker på, at det nok skal blive til velsignelse for os alle.

Susanne Holst

Indsættelsen bliver den 3. december, som er 1. søndag i advent