Du er her: Korup kirke /

Allehelgensgudstjeneste 2017

Den 5. november 2017 kl. 14.00 afholder vi gudstjeneste i Korup kirke, hvor vi mindes alle de mennesker, som er døde her i sognet i det forgangne år.

Vi mindes dem, ikke som helte, men som nogle, der med det, som de gjorde bar os og gav noget til os.

Vi mindes vore døde først og fremmest for den kærlighed, som de gav til os. Uden dem ville vi ikke have kunnet leve.
Vi mindes dem og tænder lys i vores lysglobe. Og vi lytter til prædiken over et meget berømt sted i Mattæus evangeliet:

”I er jordens salt” Og ”I er verdens lys”

For saltet er det, der krydrer og det, der renser og det er det, som vi husker vore afdøde på. Kærlighed er det, der renser og gør livet værd at leve Og verdens lys er dem, der lyste for os og gav os at kunne leve her på denne jord på trods af alt det, der sker.
Gudstjenesten er kl. 14.00 og bagefter er der kaffe med brød i Korup sognegård, som er gratis.

Alle er velkomne!!!

John Børsting Mikkelsen