Dødssynd - Hovmod

Dato / tid: 07.02.2019 kl. 19.00
Sted: Korup sognegård
Arrangør: Korup Menighedsråd

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er hovmod og vi ser filmen ”Lykkevej”, som er en dansk film fra 2003 .

Den handler om en rig kvinde, som bliver skilt og må flytte ud i et lille hus blandt mennesker, hun aldrig før har omgås.
Den handler om vores fordomme over for hinanden og hvordan hovmod står for fald.

Efter filmen taler vi om filmen, fordomme og hovmod.

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.