Høstgudstjeneste

Præst: Peter Grønlykke
Organist: Irina Natius
Kirkesanger: Jette Olsen

Høstgudstjenesten har stor betydning som afslutning på årets høst på markerne. Danmark var tidligere overvejende et landbrugssamfund. I det moderne liv fejres høstgudstjenesten stadig, hvor det får mere karakter af en takkegudstjeneste for naturens gaver. For det er ikke kun folk, som bor på landet, der har noget at takke Gud for. Mon ikke vi alle har noget at sige tak for? For livet. For de mennesker, vi elsker. For alle de ting, der aldrig bare må blive en selvfølge.
Ved høstgudstjenesten er kirken pyntet med neg og blomster og frugt og grønt fra haven. Og vi synger alle de kendte og elskede høst- og efterårssalmer.
I år får vi harmonikaspiller gennem mere end 50 år, de sidste 30 år som helprof. musiker, komponist, arrangør, historiefortæller og underviser, Carl Erik Lundgaard, på besøg ved høstgudstjenesten i Korup kirke.

Efter gudstjenesten gør vi ned i Sognegården, hvor der serveres en let frokost til 20,-kr.

Carl Erik Lundgaard