Jazz-koncert

Sted: Korup sognegård
Arrangør: Korup Menighedsråd
Pris: Entre: 50,-kr
Beskrivelse: Kom og nyd en jazz aften i Korup Sognegaard!

Jazz-koncert på stjerne niveau søndag d. 28. oktober kl. 19.00 med Irina Strange jazz-trio.
Irina er en kendt musiker i Danmark, klassisk pianist, uddannet på Musikkonservatoriet i Moskva, til daglig underviser hun i klaver på Svendborg musikskole.
Den anden side af Irinas talent er hendes helt enestående sangstemme: mange år har hun været fast tilknyttet Ib Glindemanns bigband og blev hørt af jazz elskere både i hele Danmark og i udlandet.
Citat: “ Den russiske sangerinde Irina Strange, der er blevet orkestrets faste stemme, begejstrede folk med en række klassikere fra “I Can’t Give You Anything But Love” over “Learning The Blues” til “Shiny Stockings”.

Hun når op i et toneleje så højt, at isklumperne sprænges til atomer i whisky sjusserne”.

Det er her, i Jazz-trioens spil, altid godt bakket op af en trofast og solid bagtrop, at kærligheden til swingmusikken virkelig kan få afløb, og hvor Irina Strange for alvor, som både pianist og vokalist, kan give sig hen i intense og udtryksfuldte jazzfortolkninger inspireret af datidens sangdivaer Ella Fitzgerald, Shirley Horn og Sarah Vaughan.

Kom og nyd en jazz aften i Korup Sognegaard! Irina Strange
Der serveres rød-/hvidvin og ostemadder.

Organist Irina Natius