"Dyvohray" i Korup sognegård

Sted: Korup sognegård
Arrangør: Korup Menighedsråd
Pris: 100,-kr.
Beskrivelse: Det kendte ensemble "Dyvohray" giver koncert i Korup sognegård søndag d. 7. oktober kl. 19.30.

Dyvohray foto 2"Dyvohray" fra Ukraine samler vanligt fulde huse, når de er på deres årlige turne rundt i Danmark, fortryller publikum med musik af verdensformat.
Gruppen har eksisteret siden 1988 og består af fem musikere, som alle er uddannet på musikkonservatoriet i Kiev og ansat ved det meget anerkendte National Philharmonic Society af Ukraine. Ensemblet har givet koncerter i Rusland, Hviderusland, Moldova, Polen, Tyskland, Italien, Schweiz, Sverige, Danmark og USA.

"Dyvohrays" koncerter bliver ofte sendt på Nationalradio og er meget populære på TV. Ensemblet har også medvirket i flere musikfilm og har indspillet mange CD'er.
Gruppen består af far, mor og datter suppleret yderlige med to ekvilibrister på deres instrumenter.
Gennem deres musik skaber de en magisk variation af folklore, klassisk og moderne musik, der udtrykker skønheden og spiritualiteten inden for den ukrainske musikkultur.
De spiller traditionel folkemusik tilsat elementer af skæg og ballade, så smuk musik, dans og skuespil forenes i deres optræden. Deres repertoire er meget alsidigt, og omfatter kompositioner baseret på ukrainsk folkemusik, verdensmusik (bl. a. dansk) samt klassisk og moderne - kort sagt musik for enhver smag, dygtigt og professionelt udført.

Det er en uforglemmelig oplevelse, som venter publikum.

Organist Irina Natius