Kirkekoncert

Arrangør: Korup menighedsråd
Beskrivelse: Koncert med Pilgaard/Madsen

Koncert med Pilgaard/Madsen Pilgaard_Madsen
Sangerinde Emma Pilgaard og kontrabassist Emil Madsen vil denne aften invitere jer til en stemningsfuld koncert, hvor de vil fremføre deres personlige fortolkninger af kendte salmer, højskolesange og viser.
Temaet for aftenens koncert vil centrere sig omkring de følelser og stemninger, som duoen selv forbinder med sensommeren og det begyndende efterår.
Emma og Emil er begge vokset op med de ældre danske salmer og sange, som præger aftenens sætliste, og deres arrangementer er skrevet med en dyb respekt og forkærlighed for musikken med den gode melodi i fokus.
Samtidig bærer harmonikken og rytmikken præg af deres baggrund i den rytmiske musik og særligt jazzen, som giver sangene nyt liv uden at miste hverken essens eller genkendelighed.
I kan se frem til en dejlig aften i musikkens tegn med Emma Pilgaard og Emil Madsen - Vi glæder os til at se jer!

OBS! Korup menighedråd følger sundhedsstyrelsens retningslinier, så der vil derfor være et begrenset deltagerantal.