Pilgrimsvandring for mænd

Dato / tid: 30.05.2020 kl. 08.00
Sted: Bogense til Odense
Beskrivelse: Pilgrimsvandring for mænd I pinsen d. 30. maj - 1. juni fra Bogense til Odense

Siden 2002 har der været arrangeret pilgrimsvandring i pinsen fra de fynske kystbyer til Odense.
Vandringen går over tre dage med overnatning undervejs.
Man kan gå på pilgrimsvandring af mange forskellige grunde. Fordi det er dejligt at gå og sundt. Årstiden er smuk. Syrenerne blomstrer,
rapsmarkerne lyser og fuglene synger. Men en pilgrimsvandring er også en spirituel vandring.

Vi går fra kirke til kirke, og der vil være bibeltekster, andagter og gudstjenester undervejs.
Det gælder ikke blot om at komme frem så hurtigt som muligt. Det gælder snarere om opmærksomhed og bevidsthed på det, man oplever undervejs. ”Det er vejen, der er målet”, har man sagt om pilgrimsvandringen.

En svensk præst har derfor opstillet syv nøgleord for en pilgrimsvandring: Langsomhed, frihed, enkelhed, bekymringsløshed, stilhed, fællesskab og spiritualitet.
Denne pilgrimsvandring arrangeres for mænd. Det ligger der ikke andet i, end at det er erfaringen, at det er sværere at få mænd til at tage på den slags vandringer. Det bør der gøres noget ved.
Der vil være transport af bagage undervejs.
Nærmere oplysninger kan fås hos undertegnede.
Se mere på www.fynskpilgrimsvandring.dk, hvor også tilmelding foregår. Facebook: Fynsk Pilgrimsvandring.
Peter Grønlykke tlf.29483927