Pinsedag

Sted: Korup kirke
Beskrivelse:   Dagens tekst for 20.05.2018

Korup Kirke tegningVelkommen til Pinsegudstjeneste
En festlig musikgudstjeneste med kirkens præst, organist, kirkesanger og fantastiske Passion Duo.

Præst: Susanne Haastrup Holst
Organist: Irina Natius
Kirkesanger: Jette Olsen

Duoen bestå af Julija ( klassisk akkordeon) og Bartlomiej (jazzsaxofon). Deres repertoire er meget mangfoldigt - klassisk, moderne, jazz og fransk musette, samt egne kompositioner.
Julija er uddannet på Jazeps Vitols Letlands Musikakademi i Riga og på Syddansk Musikkonservatorium, og har derudover studeret på Conservatorio DI Musica G. Verdi i Milano.
Hun har modtaget priser ved internationale konkurrencer i Italien, Estland og Rusland, har spillet koncerter i Estland, Litauen, Rusland, Norge, Tyskland, Luxembourg, Frankrig og Italien, både som solist (uden og med orkester) og i kammermusikensembler.

Bartlomiej er uddannet på Frederik Chopin Musikkonservatoriet i Warszawa, Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskolen i Odense, Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han udover saxofon også studerede komposition.
Han har spillet koncerter og optrådt ved festivaler i Polen, Tyskland, Italien og USA, og har desuden spillet sammen med mange anerkendte musikere, som bl. a. Gregory Hutchinson, Kresten Osgood og Rudi Mahall.

Bartlomej Julija
Bartlomiej Piotr Wawryniuk Julija Skipore