Informationsmøde

Dato / tid: 18.08.2020 kl. 19.00
Sted: Korup sognegård
Beskrivelse: Der er offentlig orienteringsmøde den 18.august kl.19:00 i Korup sognegård.

Menighedsrådsvalg 2020 Menighedrsådsvalg 2020

I år er der valg til menighedsrådet i Korup kirke. Vi er 7 valgte medlemmer, så vi er ikke fuldtallige. Vi skal være 9. Udover valgte medlemmer består rådet af præst og en repræsentant for de ansatte.
Menighedsrådet har ansvar for drift af kirke og kirkegård samt alle kirkelige aktiviteter både i kirke og sognegård.
Korup kirke er velorganiseret med en god økonomi. I de kommende år står kirken for en total indvending renovering med nyt varmeanlæg, kalkning og maling af bænke. Desuden skal præstegården renoveres.
Blandt vores nuværende medlemmer er der forskellige proffesioner, landmænd, ingeniører, skolelærere, læge og sygeplejerske.
Vi har derfor behov for engagerede personer, som vil stille op for Korup kirke i en periode på 2 år.
Du kan læse mere på Menighedsrådsforeningens hjemmeside