Alle Helgens dag

Dato / tid: 05.11.2017 kl. 14.00
Sted: Korup kirke
Beskrivelse: Der er kaffe i sognegården efter Gudstjenesten. Dagens tekst for 05.11.2017

Velkommen til gudstjeneste Allehelgen billede
Præst: John B. Mikkelsen
Organist: Irina Natius
Kirkesanger: Jette Olsen

Alle Helgen er en dag, der i vores lutherske kirke har erstattet den dag, hvor man i katolsk tid mindedes de mennesker, der led martyrdøden. Det var de såkaldte helgener, der holdt fast i troen på trods af forfølgelser og som derfor var forbilleder for andre
Disse dyrker vi ikke mere, men vi husker andre forbilleder og i dag mindes vi dem, der gik bort i årets løb! De var salt og lys for os mens de levede og gjorde vort liv værd at leve, og for alle deres efterlevende vil de for altid være der i deres hjerter.
I stil med sidste år er der mulighed for at sætte lys i lysgloben, og takke Gud for alt det, som vi fik.
Bagefter er der kaffe i sognegården!

Musik ved Allehelgen

Det er en tradition i Korup, at kirkens børnekor medvirker i denne gudstjeneste. Rene og lyse børnestemmer symboliserer på en måde evig fornyelse af menneskelivet.
"... Og derfor kan vi håbe,
at også vi får givet
at gå i morgensolen