Litteraturkreds

Dato / tid: 22.01.2020 kl. 19.30
Beskrivelse: Aftenens bog" Den farveløse Tsukura Tazakis pilgrimsår". Af Haruki Murakami.

Litteraturkredsen begynder onsdag den 22.januar. kl. 19.30. Den farveløse Tsukura Tazakis pilgrimsår
Litteraturkredsen er ledt af sognepræst, Susanne Holst, som vil give et kort oplæg over aftenens bog, hvorefter der over et glas rødvin og lidt ost vil være en fælles samtale.
Denne aften debatteres bogen" Den farveløse Tsukura Tazakis pilgrimsår". Af den japanske forfatter Haruki Murakami.

Murakami tager i sin nye roman livtag med spørgsmål omkring identitet, kærlighed og venskab.

Tsukuru har altid følt sig tom og farveløs i forhold til sine farvestrålende venner Ao, Aka, Shiro og Kuro, men efter mødet med Sara begynder han at forstå, at han selv har farver.

Og ved gensynet med sine gamle venner indser han, at han gennem sin ungdom misforstod afgørende ting i sine relationer til andre mennesker.