Mæt de sultne

Dato / tid: 26.02.2020 kl. 19.30
Sted: Korup sognegård
Beskrivelse: Barmhjertighedsgerningen: ”Mæt de sultne”

Mæt de sultneKan du huske, når der blev fortalt bibelhistorie i skolen? Mange kan og husker det, som nogle dejlige og spændende historier. Hvad siger de historier os i dag og hvordan kan vi flette dem ind i vores liv?
Historiefortæller og tidligere seminarielektor Jens Peter Madsen kommer og fortæller bibelhistorie og knytter dem sammen med det liv, vi lever nu. Jens Peter Madsen er også kåret som årets fynbo netop for sin indsats for fortællekunsten.
Mærkeligt nok kan de bibelske fortællinger også i dag lærer os noget og mætte vort sind og vor ånd.

Barmhjertighedsgerninger

Ligesom tidens nye forfatter har samlet sine regler i 12 punkter, er der nogen fra middelalderen, som har samlet Jesu bjergprædiken i syv regler kaldt de syv barmhjertighedsgerninger.
De er værd at huske på, for Jesu tale er evigt liv til os.

I 2020 vil vi sætte fokus på de syv barmhjertighedsgerninger.
Igennem ord, musik, teater, foredrag, sang og film vil vi prøve at indprente os, hvad det er, at vi skal gøre.
Så må Gud lægge resten til, for vi er kun mennesker, men mennesker frie og bundet i kærlighed til Gud og vor næste.

Sognepræst, Susanne Holst

De 7 barmhjertighedsgerninger.jpg