Høstgudstjeneste

Præst: Peter Grønlykke
Organist: Preben Holmberg
Kirkesanger: Jette Olsen

Høstgudstjenesten har stor betydning som afslutning på årets høst på markerne. Danmark var tidligere overvejende et landbrugssamfund. I det moderne liv fejres høstgudstjenesten stadig, hvor det får mere karakter af en takkegudstjeneste for naturens gaver. For det er ikke kun folk, som bor på landet, der har noget at takke Gud for. Mon ikke vi alle har noget at sige tak for? For livet. For de mennesker, vi elsker. For alle de ting, der aldrig bare må blive en selvfølge.
Ved høstgudstjenesten er kirken pyntet med neg og blomster og frugt og grønt fra haven. Og vi synger alle de kendte og elskede høst- og efterårssalmer.

I år får vi Violinist Hanne Askou og accordeonist Frode Andersen er begge solistklasseuddannede klassiske musikere med et alsidigt virke i dansk musikliv.
Som  har de arbejdet intenst sammen siden 2010 og spiller årligt 40-50 koncerter sammen i ind- og udland i kirker, musikforeninger, på festivaler mv.

Efter gudstjenesten gør vi ned i Sognegården, hvor der serveres en let frokost til 20,-kr.

Duo Askou_Andersen

Duo Askou/Andersen