Din klode har brug for dig

Dato / tid: 10.03.2019 kl. 10.00
Sted: Korup sognegård
Beskrivelse:

Din klode har brug for dig søndag den 10.marts.
Her samler Folkekirkens Nødhjælp ind til dem, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. De , der bor i verdens fattigste egne på kloden. De har brug for hjælp til klimatilpasning og omstilling – en proces Folkekirkens Nødhjælp hjælper dem med. Klimaet og klimaforandringer er noget vi er fælles om på tværs af kloden, hvorfor overskriften for sogneindsamlingen i år er: ” For alt i verden”

I Korup sogn er vi med for 17. gang og vi har brug for alle de indsamlere vi kan skaffe.

Det plejer at være en superhyggelig dag, hvor vi på tværs af generationer deler vores oplevelser både ude på ruten med indsamlingsbøssen og det efterfølgende sociale samvær med pengeoptælling og varme pølser i sognegården siger indsamlingsleder Marianne Høgedal.

Vi er et at de sogne i Odense, der kan samle mest ind, så det skal vi gerne blive ved med at være.
Alle tidligere indsamlere vil blive kontaktet både på mail eller telefon inden,
men man kan også melde sig som indsamler hos Indsamlingsleder Marianne Høgedal tlf: 30 12 23 38 eller mail: marianne@iq4.dk