Dødssynd - Misundelse

Dato / tid: 05.12.2019 kl. 19.30
Sted: Korup kirke
Beskrivelse:

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er misundelse

”Kærligheden misunder ikke”
Julen kalder på store forventninger og forhåbninger. Alt kan let blive til et ræs om at holde den bedste jul, købe de største julegaver og have de fleste gæster.

Med misundelse kommer vi ikke langt. Lad os finde taknemlighed og storsind frem gennem sang og dejlige tekster fra bibelen.
Vi synger fra salmebogen og Højskolesangbogen. Aftenen ledes af sognets to præster

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.