Dødssynd - Frådseri

Sted: Korup sognegård
Pris: 60,-kr
Beskrivelse:

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er frådseri

”Den, som er tro i det små, er også tro i det store”
Vi spiser stegt flæsk , kartofler og persillesovs i Korup sognegård. Pris 60,-kr.
Tilmelding til kirkekontoret.
Bagefter oplæg til debat om madspil. Her medvirker leder ved Korup Menú, Knud Overgaard og fortæller om Menús forsøg på hindring af madspild

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.