Dødssynd - Nydelsessyge

Dato / tid: 05.09.2019 kl. 19.30
Sted: Korup kirke
Beskrivelse:

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er nydelsessyge

”Enhver fristes, når han drages og lokkes af sit begær”
Igennem musik ved organist Preben Holmberg og sanger Jette Olsen samt tekster fra antikkens filosoffer og de gamle kirkefædre ledes vi til en forståelse af begrebet nydelsessyge.

Arrangementet er i Korup kirke. Præst, Susanne Holst og Niels Falbe Schmidt medvirker

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.