Dødssynd - Vrede

Dato / tid: 24.04.2019 kl. 19.30
Sted: Korup sognegård
Arrangør: Korup Menighedsråd

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er vrede

”Bliv blot vred, men synd ikke”
Vrede unge, som ikke tolerer andre og de regler, som gælder.
Vred befolkning, som tror, at de har ret til at se ned på dem, der er anderledes og ”ikke danske”. Hvor går grænsen? Hvem er de og hvem er vi?
Leder af ”Ungekonsulenten” i Odense, Don Thomessen og psykiater, Chris Young kommer og fortæller om deres arbejde blandt unge med problemer.

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.