Dødssynd - Dovenskab

Dato / tid: 04.04.2019 kl. 19.30
Sted: Korup sognegård
Beskrivelse:

de syv dødsynderVi er ikke specielt slemme i Korup, men som alle andre mennesker kender vi til at slås med de syv dødsyndere: Grådighed, vrede, nydelsessyge, hovmod, dovenskab, fråseri, griskhed og misundelse.
Det er godt, at kende ansigterne på disse ”dæmoner”, så vi kan fange dem, får de fanger os.
Igennem syv aftner i 2019 vil vi på forskellig vis belyse hver af dødssynderne. Det bliver aftner med film, musik, foredrag, debat, fællesspisning og sang.
I vil kunne finde en folder i sognegård, kirke og bibliotek og igennem orienterer jer nærmere om de enkelte aftner.

Aftenens tema er dovenskab
”Det er ikke, hvad mennesket spiser, som gør det urent, men det, som går ud af mennesket, som gør mennesket urent”

Emma Gad skrev ”Takt og Tone”. Vi har stadig brug for hendes råd.
For, hvad sker der, hvis vi lader dovenskaben råde i forhold til god takt og tone.
Oplæg ved menighedsrådsmedlem og lærer, Niels Falbe Schmidt og præster

Brochure med datoer og indlæg for de forskellige arrangementer.