Du er her: Forsiden / Korup Kirkes Sheba-barn – Fremtidsbørn

Korup Kirkes Sheba-barn – Fremtidsbørn

Gennem mange år har Korup Kirke samlet ind til et Sheba-barn i Indien.

Hver søndag kan man lægge et bidrag i den gamle pengeblok, og derved støtte Fremtids- børn!

Pengene bliver formidlet via Danmission. Helt præcist til en kostskole i Bangladesh. På kostskolen, Saraswatipur bor 88 børn.

Der undervises dagligt 128 børn fra 1.- 5. klasse i engelsk, bengalsk, matematik, samfundsvidenskab, religion og sundhed, samt i kreative fag som syning, formning, musik og sport.

Skolen har 5 lærere ansat og har planer om at udvide op til 8. klasse frem til år 2014. Der har bl.a. de sidste par år været midler til at bygge ny spisesal, som også bruges til lektielæsning om aftenen.

Det vil sige, at de børn, som vi her støtter, får muligheden for en uddannelse, så de på sigt kan forsørge deres familie. Disse børn har visioner og drømme om videreuddannelse, qua deres ophold.
Bilder sheeba barn
Sujona har en drøm om at blive præst. Han kan godt lide at læse om Jesu liv i Bibelen. Sujonas familie bor langt fra skolen. Hans far er risbonde og ejer en smule jord. Sujona har en bror og to søstre.

To gange om året ser han sin familie – til jul og i sommerferien, men skolen er hans eneste chance for at få en uddannelse.

Batina er fra Toronobari, som er en meget lille landsby i Nilphamary distriktet. Da muligheden for at komme på Saraswatipur kostskole opstod, tøvede hendes mor ikke med at søge en plads til Batina, så hun kunne få en uddannelse.

Batina drømmer om, at hun med sin uddannelse en dag kan arbejde for og støtte samfundet og hendes familie.

Med vores støtte er både Batina og Sojuna godt på vej.

Jeg synes, det er fantastisk. at vi fra Korup Kirke er med til at give disse børn et håb om en bedre fremtid på grund af deres ud- dannelse på kostskolen.Du kan også gå ind på www.fremtidsborn.dk og læse mere herom.

Kirketjener Pernille G. Lindstrøm
Artikelen stod i kirkebladet for 2012, læs det her