Du er her: Forsiden / Korup Kirkes Sheba-barn – Fremtidsbørn

Korup Kirkes Sheba-barn – Fremtidsbørn

FremtidsbørnKorup kirkes indsamling til Sheba-barn har taget navneforandring til Fremtidsbørn
Organisationen der står bag indsamlingen, er den samme, Danmmission.
Hele året samler vi i Korup kirke ind til fremtidsbørn, men hvad er Danmission Fremtidsbørn?

Danmission – Fremtidsbørn er fattige udsatte børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten der får en bedre fremtid gennem Danmissions udviklingsprojekter

Når vi som Korup kirke støtter Danmission Fremtidsbørn, er vi med til at give børnene adgang til:

• Mad, tøj, medicin
  • Skolegang af god kvalitet
  • Beskyttelse mod diskrimination og udnyttelse
  • Fællesskaber og leg og læring
  • Rettigheder og medbestemmelse

Danmissions tætte og lange samarbejde med lokale kirker og organisationer sikrer, at de projekter, der hjælper Danmissions Fremtidsbørn er tilrettelagt ud fra et nært kendskab til de lokale kulturer.
Prøv at besøge www.fremtidsborn.dk , her kan du se hvad og hvordan du kan- eller vi støtter fremtidsbørn.